Header Ads

Blu-ray review: Racy Reels from the Something Weird Vault Vol. 1

 

Frame από το Cries of Ecstasy, Blows of Death (1973)

H Pop Cinema σε συνεργασία με τη θρυλική Something Weird παρουσιάζουν το πρώτο volume της σειράς Racy Reels που περιέχει δύο σπάνια διαμάντια του ερωτικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ’70 σε ένα εξαιρετικό Blu-ray & DVD combo.

 



Cries of Ecstasy, Blows of Death
(1973)

 

Στο (πλέον όχι και τόσο) μακρινό 2026 εκτυλίσσεται αυτό το post-apocalypse αριστούργημα, γυρισμένο σε συνήθη για το είδος locations όπως οι ερημιές και τα λατομεία. Η διάθεση των πρωταγωνιστών (ανάμεσα τους και η θεά Uschi Digard) για άφθονο soft-core sex (παρότι η ταινία κυκλοφόρησε το 1973) έρχεται αντιμέτωπη με κρατικές και παρακρατικές συμμορίες πολιτοφυλακής που εμφανίζονται είτε με αυτοκίνητα είτε με μηχανές, αλλά πάντα με προστατευτικές μάσκες. Ο τρόπος άμυνας δεν είναι άλλος από τις πολεμικές τέχνες.

 

Ο Antony Weber (που εδώ σκηνοθέτησε, έκανε τη παραγωγή, και το μοντάζ) είχε μια πολύ σύντομη καριέρα [το Savage Connection (1972) είναι η μόνη άλλη γνωστή του δουλειά], αλλά εδώ μοιάζει ιδιαίτερα ικανός με το υλικό και τα μέσα που είχε στα χέρια του, καθώς η ταινία σε πάει σε μια άλλη διάσταση, πράγμα που αδυνατούν να κάνουν σύγχρονα φιλμ με προϋπολογισμούς πολλών εκατομμυρίων.

 


Invasion of the Love Drones
(1977)

 

Καυλιάρηδες εξωγήινοι με διαστημόπλοιο σε σχήμα πέους, απαγάγουν γήινους με σκοπό να τους κάνουν ρομπότ του σεξ, και αυτά με τη σειρά τους μεταδίδουν τη σύγχρονη αυτή τεχνολογία.

 

Εξωφρενική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας (που παρότι κυκλοφόρησε το 1977 δεν γίνεται ποτέ hardcore) με υπέροχα (θεατρικού τύπου) σκηνικά, άφθονο stock footage, ένα τσούρμο από καλλονές πρωταγωνίστριες και αποκρουστικούς άντρες (ο μόνος γνωστός ανάμεσα τους είναι ο Jamie Gillis, ο οποίος έχει έναν πολύ μικρό ρόλο). Να παρακολουθήσετε ολόκληρους τους τίτλους τέλους, οι οποίοι είναι γεμάτοι από σπαρταριστά ψευδώνυμα.

 

Πρόσθετες Παροχές

 

Το All Region [NTSC] δισκάκι παρουσιάζει τις ταινίες στο αυθεντικό τους 1.78:1 και στις πρόσθετες παροχές θα βρείτε, μια ακόμα ταινία [το μέτριο Double D Experiment (1970), το οποίο γυρίστηκε με τον τίτλο Dr Dildos Secret] ένα τσούρμο trailer, ενώ ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο είναι ένα μικρό βιβλιαράκι που έγραψε ο Jeremy Richey.